Cože? Kdo to ocucával Krainovou! Že by nový pár?

 Celebrity 
26. listopadu 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nejdříve padla velká, vášnivá, ale jen přátelská pusa, pak Simona Krainová s Filipem Jankovičem takhle špulili rty! Profimedia
Ona úspěšná a krásná topmodelka, on úspěšný a hezký tanečník, který se mimochodem kromě tančení se světovými celebritami proslavil i tancem v podpatcích. Teď se objevili fotky, kde se spolu Simona Krainová a Filip Jankovič"ocucávají".No tedy, Simono, co na to řekne asi tvůj muž?

"To byla přátelská pusa, kamarádské políbení. Ale musím říct, že Simonka je nádherná - jak my na Slovensku říkáme "baba". Opravdu nádherná a moc milá a jsem rád, že jsme se sešli i na jednom pódiu a na jedné akci," svěřil se VIPstory.cz Jankovič.

Krainová s Jankovičem a asi dalšími čtyřiceti osobnostmi se zúčastnili devátého ročníku megafinále velké soutěže Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou v pražském Futuru. Jde o soutěž několika kategorií dětí z dětských domovů.

"Filip je fešák a mistr ve svém oboru. Takové lidi mám ráda," svěřila se Krainová, která byla na akci sama. Ale i kdyby ji doprovázel její manžel Karel, nic by nenamítal. Dobře ví, že Filipovi se více líbí muži, i když ženskou krásu a ladné křivky dokáže ocenit tak jako tak.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum