Trapas Dominiky Mesarošové: Předvedla rozteklý zadek, celulitidu a teď je všem pro smích.

 Celebrity 
27. září 2016 09:15 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jediné co Mesárošové nechybělo, bylo sebevědomí! Instagram / Profimedia
Jednatřicetiletá rádoby modelka Dominika Mesarošová vždy ráda šokovala a ráda si hrála na velkou hvězdu přehlídkových mol, ale teď se jí to trochu vymklo z rukou. Celý šoubyznys se jí směje! Nikdo nechápe, že měla odvahu se svou rozkydlou obtloustlou postavou vlézt na molo. A navíc v plavkách!
Dominika Mesarošová na přehlídce butiku Fashion Island mezi ostatními modelkami opravdu vynikala. Kdysi bývala díky svým silikonům poměrně vyhledávanou modelkou spodního prádla, ale dnes už její postava není, co bývala. Spodní prádlo a plavky odhalily její obrovské nedostatky.

Mesárošová už rozhodně nemá co ukazovat, ale to jí nebrání v tom, odhalit se co nejvíc to jde. Naštěstí to byla její poslední přehlídka ve spodním prádle. Dominika nedávno oslavila 31. narozeniny a už se chce soustředit spíše na podnikání. Prádlo už přenechá mladším kráskám.

"Ne, že bych na to neměla a necítila se, ale mám opravdu poslední přehlídku v prádle. Pak by mě museli zaplatit hodně velkolepě, abych se svlékla," řekla pro Super.cz sebevědomá modelka na módní show v pražské Chuchli.

Dominika patří k těm ženám, kterým sebevědomí rozhodně nikdy nechybělo. Zvláště když si před lety pořídila obří silikony, tak jí i to ego vyrostlo do obřích rozměrů. Teď by to ale chtělo mrknout do zrcadla a trochu soudnosti by neškodilo...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve