Rychlý vydělává super balík, teď dostal další superkšeft!

 Celebrity 
26. září 2016 04:52 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Petr Rychlý si zase vydělá o pár desítek tisíc měsíčně více! Bude moderovat nový pořad na Nově! Nova
Petr Rychlý kdysi moderoval soutěž Rychlý prachy. Jak se zdá, to mu otevřelo cestu do světa šoubyznysu i ke slušným penězům. Teď dostal nabídku na další pořad a tudíž tučný honorář!
Kromě toho, že si měsíčně přijde na zhruba 200 tisíc korun za roli primáře Mázla v Ordinace v Růžové zahradě, dalších zhruba 100 tisíc jako průvodce kutilského pořadu, tak teď získal další nabídku."Jmenuje se to Hvězdná párty a Petr to bude moderovat. Honorář má v řádu desítek tisíc za jeden díl," řekl VIPstory.cz zdroj z Novy.

Půjde o pořad, kde se proti sobě utkají trojice známých osobností doplněné o jednoho soutěžícího z řad diváků. Jejich úkolem bude svého týmového spoluhráče přiblížit k finanční výhře.

"Jsme moc rádi, že bude show moderovat Petr Rychlý, který je v současné době jednou z největších televizních hvězd. Hvězdná párty je formát, který slibuje skvělou zábavu. Věřím, že bude diváky bavit a že se stanou pravidelnými hosty," uvedla programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

Hvězdná párty by se měla podobat americké Hollywood Game Night.Honorář sice jako ten americký na Rychlého nečeká, ale balíček to bude slušný. "Petr je docela na peníze, takže se mu to líbí. A ví, že si musí zase trochu naspořit na horší časy," dodal jeden z jeho kamarádů.
Témata: Petr Rychlý
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008