Tuhle herečku vyštípali z Vinohradského divadla, teď slaví kulatiny!

 Celebrity 
25. září 2016 03:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Daniela Kolářová oslavila životní jubileum! Archiv
Tomáši Töpferovi ani Juraji Deákovi asi nikdy Daniela Kolářová neodpustí, jak se k ní údajně zachovali. Že jí v podstatě vyštípali z divadla. Teď však herečka slaví jubileum a už se nechce minulostí zabývat!
Zatímco Töpfer je faktickým ředitelem Divadla na Vinohradech, Deák je uměleckým šéfem. A mezi ním a Kolářovou byla obrovská hádka. "Chceme Vám oznámit, že už s Vámi pro příští sezónu nepočítáme. Že pro Vás nemáme práci...," tak nějak zněla slova od Deáka směrem k herečce.

"Dana se ovšem naštvala a na Juraje vystartovala: "Ne, že vy se mnou už nepočítáte, ale já pro Vás už nebudu pracovat...,odpověděla mu a práskla dveřmi. Podobně to udělal Viktor Preiss, i když oficiálně odešel na vlastní žádost jakoby do důchodu," řekl VIPstory.cz zdroj z Vinohradského divadla.

Daniela Kolářová, jenž oslavila sedmdesátiny sice byla naštvaná a smutná, ale už jí to prý přešlo. "Neodcházím do důchodu. Až budu cítit, že to má přijít, dám to na vědomí. Jinak se těším na další zajímavé nabídky," prohlásila Kolářová, která si zahrála v celé řadě her, filmů i seriálů.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47