Jak je to s nemocnou Troškovou maminkou? Víme víc!

 Celebrity 
16. září 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pro Zdeňka Trošku jeho maminka hodně znamená! S bratrem se o ní skvěle starají a navštěvují ji denně! Profimedia
Režiséra Zdeňka Trošku už půl roku trápí zdravotní stav jeho milované maminky Růženy. Ta pobývá měsíce v sanatoriu v jižních Čechách poté, co byla dehydrována a přestala téměř chodit. Jaký je stav paní Troškové nyní?
"Maminka je na tom o mnoho lépe, už s podporou chodí, myslí jí to skvěle. Daří se jí dobře, skvěle se o ní starají. Jsme za ní já nebo bratr každý den. Jezdí za ní sousedi, přátelé. Snad už to vše bude jenom lepší," přeje si Zdeněk Troška, který nedávno pustil do kin film Strašidla. Teď dokončuje scénář k pohádce, která by se měla natáčet příští rok na jaře.

"Zdeněk svou maminku velmi miluje! Je to taky ta nejhodnější ženská, co znám. Zdeněk má po ní velké srdce. Ona nějak byla dehydrována a proto jí ochablo svalstvo. Ale je to o tisíc procent lepší. Jen tam s ní víc cvičí, rehabilitují a věnují se jí. Ale věnují se jim tam takhle všem...," prozradila VIPstory.cz jedna ze známých rodiny Troškovi.

Režiséra mrzí, že jeho maminka Růžena ještě neviděla jeho nový film. Pokud to jen trochu půjde, až se dá dohromady, chce jí Zdeněk film pustit na DVD.

Už sedím a dopisuji scénář na pohádku. Bude to klasická, česká, tedy jihočeská pohádka a natáčet bychom měli koncem jara příštího roku," dodal Troška, který jezdí mezi Hošticemi, kde žije, nedalekým sanatoriem, kde je jeho maminka a Prahou, kde má svůj malý byt. Nyní doufá, že maminka už půjde brzo domů...!
Témata: Troška, maminka, nemoc, film
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít