Strava podle Jennifer Aniston. Čím si udržuje postavu a jak hřeší

 Celebrity 
17. listopadu 2021 10:19 / Mirka Malá
  1
📷
2 fotografie v galerii
Superzdravá strava a jóga dělají herečce figuru Shutterstock
Jennifer Aniston bude za pár měsíců třiapadesát, přitom stále udivuje svojí skvělou postavou. Jaké může být její tajemství? Sama herečka prozradila, jakou stravou si udržuje figuru.

Kromě meditace, cvičení jógy a běžné kosmetické večerní rutiny se Aniston drží superzdravé stravy. Tak jaká je tedy její dieta?

Snídaně

"Když se probudím, dám si teplou citronovou vodu a pak si dám koktejl nebo avokádo a vejce, což je jedno z mých nejoblíbenějších jídel,“ řekla Aniston magazínu Elle. "Pokapu to trochou kokosového oleje. Občas si dám jáhlové cereálie s banánem nebo si dám ovesnou kaši s rozšlehaným bílkem. Těsně předtím, než se ovesné vločky dovaří, stačí zašlehat vaječný bílek a tomu dá takovou nadýchanou texturu, která je vynikající."

A další snídaňové varianty podle oblíbené herečky? Smoothie, které vždy obsahuje nějaký druh čistého proteinu, pak banány, borůvky, mražené třešně, stévii, zeleninovou směs, která se tam hodí, maca prášek a trochu kakaa.

Oběd a večeře

Pro obě hlavní jídla dne má herečka jednoduchý vzorec. Jednoduše na oběd i večeři volí nějakou formu zeleniny nebo salátu s bílkovinami, tedy nějakým lehkým masem nebo rybou a občas si udělá radost kuřecím burgerem obaleným v hlávkovém salátu.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008