"Dědeček" Honza Musil do toho zase vlítl! Tohohle zajíčka si odvedl k oltáři!

 Celebrity 
11. září 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Honza Musil a jeho nový "manžel" Jakub, který je o 24 let mladší! Facebook H. Musila
Za rok mu bude padesát a někteří si o něm mohou myslet, že stále nedostal rozum. Obzvlášť, když si k pomyslnému oltáři odvedl o 24 let mladšího kolouška. Stalo se, známý moderátor Honza Musil se "oženil" A to už potřetí ve svém životě!

Musil vstoupil do registrovaného partnerství se svým přítelem, s nímž chodil od února letošního roku. Jakub Bialý, původem ze Slovenska se stal jeho partnerem. Jejich svazek jim odsvědčila Honzova bývalá žena, kterou si bral ještě jako neplnoletý a s níž má dvě dcery. A díky jedné z nich je už i dědečkem.

"Jsem šťastný. A věk je jenom věk..," hlásí do světa Musil, pro kterého je to další vztah v pořadí během dvaceti let. Tentokrát je ale moderátor přesvědčen, že Jakub je ten pravý! To ale Honza říkal už ve vztahu s bývalým registrovaným partnerem, taky Jakubem, či předchozím Pepou. Nebo nedávno s Patrikem Pumrem, s nímž byl asi rok a půl. Nepočítaje další vztahy...

Uvidíme, zda to charismatickému moderátorovi opravdu vydrží. Všichni by mu to přáli a budou jistě držet palce, aby to vyšlo!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod