Ondra Brzobohatý v tom má hokej! Lže lidem se svým jménem?

 Celebrity 
24. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ondřej Brzobohatý, tedy vlastně Gregor. Nebo jak se ve skutečnosti jmenuje?  archiv
Rodina Radoslava Brzobohatého pálí mosty a dělá věci, nad kterými zůstává rozum stát. Herečka a principálka divadla Hana Gregorová si našla o 32 let mladšího zajíčka Ondřeje Koptíka, její syn Ondřej Brzobohatý si zase změnil jméno. Zatímco tvrdí, že se svého původního příjmení nevzdal, opak je pravdou.

Brzobohatý tvrdí, že se nyní jmenuje Ondřej Brzobohatý Gregor, což ale právně, úředně v ČR nelze! Přijmout oficiálně druhé příjmení je možné jen sňatkem. Takže v papírech má pouze Ondřej Gregor. To, že si dál říká Ondřej B. Gregor, je v podstatě "umělecký pseudonym".

Příjmení Brzobohatý si vzdal proto, že ho v zahraničí i v Česku mnozí komolí. "Zvláštní je, že se toho vzdává ve chvíli, kdy se jeho matka rozhodla žít s novým partnerem. Celé je to u nich divné. Chovají se všichni, jak kdyby je někdo vyměnil," řekla žena, která pracovala u nich v divadle.

Zatímco se Ondřej Brzobohatý příjmení po svém otci, slavném herci Radoslavovi vzdal, jeho nevlastní sestra, tedy dcera Hany Gregorové z prvního manželství, Rola, si před lety toto jméno vzala. Vznikl tak paradox, že v rodině příjmení Brzobohatá nese jméno jen ta, která pokrevně k Radoslavu Brzobohatému vlastně nepatří.

Co vymyslí Hana Gregorová a její syn Ondřej a teď i člen rodiny, milenec herečky Ondřej Koptík a přítelkyně Ondřeje B. Gregora, modelka Táňa Kuchařová dál? Nikdo neví.

Hana Gregorová se odstěhovala z vilky v Říčanech do bytu v centru Prahy. Ještě snad zbývá, aby se vzdali rodinného divadla, které nese jméno právě po Radoslavu Brzobohatém a sídlí v pražské Opletalově ulici.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod