Český sexy zpěvák zešílel? Chce jít totálně dohola! FOTO UVNITŘ!

 Celebrity 
24. června 2016 04:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Radim Schwab shodí svou kštici a těší se na dovolenou k moři, kde mu porost zase brzo doroste! archiv
Už neví roupama coby? Nebo jde zase o nějakou sázku? Nejvyšší český zpěvák, představitel Fantoma opery Radim Schwab zase šokuje. Poté, co se před dvěma lety v rámci sázky o roli Fantoma opery svlékl na Karlově mostě, až z jeho skoro odhalené chlouby padaly japonští turisté do mdlob, přišel s další šokující zprávou! Tentokrát to je hodně zajímavé.

"Půjdu dohola. Zkrátka se ostříhám na léto a bude," svěřil se VIPstory.cz Radim Schwab, který se už těší na léto, až bude mít pár týdnů volna.

Schwab se asi inspiroval v Karlu Hálovi, což byl zpěvák, který měl hlavu jako koleno. Ale proč se do toho svalnatý a skoro dvoumetrový krasavec pouští? Že by jako "protiútok" jeho kolegy Mariana Vojtka, který se zase prezentuje tím, že za transplantace vlasů dal už 300 tisíc. Přičemž mu to stále není moc platné, když to není asi stále podle jeho představ? Kdo ví.

„Je to tak, jdu dohola. A kdo mě chce vidět naposledy vlasatého, musí přijít na můj narozeninový koncert, který mám 16. července večer na pražské Lávce. Kdo ví, třeba tam v přímém přenosu vezmu stroječek a bzzz.. bzzzz,“ směje se na celé kolo Radim Schwab, který dohrává Fantoma opery, účinkuje v Sibyle, v pražském Semaforu, teď byl na konkurzu na další muzikál Ples upírů. Taky koncertuje, vystupuje a na narozeniny bude mít opět koncert.

„Loni to byla loď Niké, letos Klub Lávka. Nádherné místo u Karlova mostu a tak nějak symbolické propojení s mou původní sázkou. Sice mě za ni někteří kolegové odsoudili, ale všichni si to přečetli a prohlédli. A pak komentovali a já se tomu jenom smál,“ svěřil se po dvou letech Radim Schwab.

Zda půjde Schwab opravdu dohola přímo na narozeninovém koncertě, nebo se ostříhá až po něm, bude překvapení. „Za měsíc, kdy budu na dovolené, to doroste a v nové sezóně ze mě opět bude vlasatý a vysmátý kluk,“ dodal Schwab, který už teď chystá své podzimní a vánoční koncerty a hlavně chystá novou desku s názvem Eroico. Tu původní Amoroso mu křtili Lucie Bílá (50), Jiří Suchý a Jitka Molavcová. Kdo to bude tentokrát, nechává Radim opět jako překvapení
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008