Formanova múza z Dobře placené procházky oslaví jubileum!

 Celebrity 
10. června 2016 03:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dáša Zázvůrková, múza Miloše Formana slaví půlkulatiny! archiv
Miloš Forman si vždycky uměl vybrat. Především ženy, ať už do života, nebo do svých filmových či divadelních projektů. To je i případ herečky a zpěvačky Dáši Zázvůrkové, která byla jeho "múzou" v Dobře placené procházce. Teď mladá, krásná a talentovaná umělkyně slaví půlkulatiny!

Zázvůrkové bylo včera 35 let a šansonová i popová zpěvačka se rozhodla, že veliké mejdany dělat nebude. Ovšem narozeniny oslaví s kolegy, přáteli i diváky koncertem.

"Zvu všechny na příští týden 15. června na Občanskou plovárnu, kde budu mít svůj koncert. Se svými hosty a část výtěžku půjde na nemocného chlapce Ládíčka, pro kterého jsem už jeden koncert v Semaforu dělali a byl velmi úspěšný," prozradila Zázvůrková.

Ta si také zahrála v poslední době v několika seriálech, včetně nových Básníků. Aktuálně mimo Semaforu účinkuje v monodramatu Lidský hlas s herečkou Jitkou Sedláčkovou a kromě stálé scény Na Kampě jde i o zájezdové představení.

Zázvůrková, kterou si před lety Miloš Forman do Dobře placené procházky vybral, kromě hraní, zpívání a učení na umělecké škole, taky vesluje. „Je to relax , ale i moje zdravotní kůra. Začala jsem pravidelně veslovat zhruba před čtyřmi lety. Důvodem byly bolesti zad a chtěla jsem mít i fyzičku. Tu teď, dá se říct, mám a na koncert jí budu mít ještě víc," dodala Zázvůrková, která se už těší i na své milé hosty.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve