Veliký skandál v královské rodině! Princ Harry si to rozdával na záchodě!

 Celebrity 
09. června 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Princ Harry si to měl rozdávat na toaletě na svatbě svého staršího bratra Williama! archiv
Princ Harry sice vypadá jako mužný a rozumný chlap, ale zdá se, že občas má nebo měl nápady jako totální puberťák. Z jednoho takového je teď ve Velké Británii poměrně velký skandál. Za vše může princův chtíč, který nedokázal ovládnout!

Sex na toaletě během svatby Williama a Kate! Takovou zprávu přinesl US magazin, který nezadaného prince Harryho dlouhou dobu spojuje se sestrou britské vévodkyně Kate Pippou Middleton.

Princ Harry zprávu označil za nepravdivou a podal oficiální stížnost nezávislé organizaci regulující standardy tisku. Odvolání tvrzení bylo zveřejněno v časopise Daily Star.

Princ Harry je jedním z nejžádanějších mužů Velké Británie a v žebříčcích popularity válcuje svého bratra Williama. Často se postará o mediální pozdvižení a skandálů má na triku požehnaně.

Například na maturitní večírek přišel oblečen v nacistické uniformě a byl zde zachycen na videu, jak šňupe vodku. Jeho otec Charles mu poté nařídil povinnou návštěvu koncentračního tábora v Osvětimi. Roku 2012 se zase opil na večírku v Las Vegas a nahatý lítal po ulici a objímal cizí ženu. Později se zase nechal zvěčnit na párty s kamarády, kde byl nahý a podle všeho tam olizoval některým účastníkům bradavky. A bůhví, co ještě všechno se tam dělo...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008