Známý český zpěvák se snad umí teleportovat? Tohle by snad jinak ani nemohl stihnout! FOTO!

 Celebrity 
03. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Pepa Vágner ještě večer hrál v divadle v Praze, ale už dopoledne byl v Chorvatsku, kde začal závodit! facebook
Že by měl známý český zpěvák a muzikálový herec Josef Vágner nadpřirozené schopnosti? Zdá se! Možná se umí i teleportovat! Jak jinak si vysvětlit, že večer hraje v divadle v Mýdlovém princi a dopoledne je už v Chorvatsku. Nejde o žádnou dovolenou, ale syn hitmakera Karla Vágnera se vydal na jachtařské závody.

"Tak včera ještě dvě představení Mýdloveho prince v Divadlo Broadway, dnes už ale od rána yachtařské závody v Chorvatsku," napsal na svůj profil na sociální síti Josef Vágner, který hraje i v muzikále Dracula, Angelika či Kleopatra nebo Antoinetta.

"Odehrál jsem dvoják v divadle, pak jsem sedl v Praze do auta a ráno už jsem byl v Chorvatsku. Je to pecka. Jsem tu na týden a zase až se vrátím, tak zase hraju," svěřil se Pepa Vágner.

Protože je zdatný řidič, nedělá mu problém odřídit stovky kilometrů, aby byl včas tam, kde musí. Kromě toho nyní pracuje i na dalším novém singlu, jezdí vystoupení na akce, koncerty, ale také podniká v oblasti přípravy studentů na maturity. Sám má vystudované dvě vysoké školy a jako jedna z mála českých osobností má vysokoškolský titul inženýr.

"Těším se teď na jaro a léto. Vytáhnu koloběžku a kromě toho v létě budu jak na lodi na moři, tak se vydám i na náš baráček do Řecka, kde je skvěle. Těším se, až si hodím nohy nahoru a nebudu pár týdnů nic dělat," dodal k plánům na letní měsíce Vágner.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008