Klus vydělává balík na fanoušcích! A vůbec mu není stydno!

 Celebrity 
01. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tomáš Klus s manželkou Tamarou jsou velmi obchodně zdatní a nyní vydělávají na lidské naivitě! Profimedia
Tomáš Klus si za jedno vystoupení říká od 250 do 350 tisíc korun. Teď má stále roční pauzu, takže se peníze tolik nesypou. Jenomže se zdá, že s manželkou Tamarou přišli na to, jak si nějaký další příjem zajistit. A kde jinde, než na svých důvěřivých a oddaných fanoušcích. Lze říct, že Klus spíš vydělává na jejich hlouposti a naivitě!

Klus s manželkou rozjeli e-shop, na kterém prodává až nekřesťansky drahé věci, které jsou o stovky procent předražené, než by se běžně prodaly. Od triček s potiskem, až po náramky.

Třeba tílko s černým potiskem vyjde na 450 korun, mikina s motivem 650 korun a náramky zhruba za 160 korun, kde materiálem je bavlna.

Právě náramky, kde pořizovací cena je spíš korunová, jdou na dračku a prodaly se jich prý tisíce. Podle Kluse a jeho ženy jde o dovoz z Dominikánské republiky. Jde však o velmi levné věci, spíše cetky, které mají hodnotu pár korun.

Jak uvedl deník Expres, skutečné náklady jsou okolo 30 korun, ale ke koupi o 130 korun více. To se to pak vydělává, když si pár stovek či tisíc fanoušků objedná jedinečnou šňůrku na ruku.

Možná, kdyby si mladý zpěvák tolik teatrálně nedával roční pauzu, jen zvolnil a pracoval běžně, byť třeba jednou dvakrát do měsíce, nemusí si "přivydělávat" trapnými upomínkovými předměty.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve