Uzdravující se Gott začal dělat to, na co neměl celou dobu čas! Budete koukat!

 Celebrity 
30. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott dělá to, na co doposud neměl příliš času - cestuje! Užil si výlet o Velikonocích! facebook
Karel Gott, který se uzdravuje z rakoviny mízních uzlin a rehabilituje, začal konečně dělat to, na co neměl ve svém jinak nabitém programu a nedávném životě stanoveném pomalu na minuty, čas. Cestovat! Nyní, v době rekonvalescence si udělal s rodinou výlet do Německa a jak je vidět z fotografie, spokojeností jen zářil.

O Velikonočním víkendu si s manželkou a dětmi udělal hezký výlet do Saského Švýcarska na pevnost Königstein /Královský kámen/, což je největší vojenská pevnost hrad nejen v SRN, ale i v Evropě.

Mistr se kochal přírodou, užil si čerstvého vzduchu a hlavně si užíval krásného výhledu do krajiny a do údolí řeky Labe.

Zpěvák poslal svým fanouškům přes sociální síť také osobní vzkaz! „Moji milí příznivci, během Velikonoc jsem si s rodinou udělal svůj první krátký výlet za hranice. Přeji vám krásné jaro, váš Karel Gott,“ napsal Gott pod snímek z výletu.

Mistr dbá pokynů lékařů, aby odpočíval, nabíral sil a dělal vše, co je mu příjemné a co pomůže k jeho úplnému uzdravení. Kromě toho se věnuje doma malování, psaní a dělá věci, na které doposud neměl příliš času a sil. Jak ale říkají jeho přátelé, Karel Gott je člověk neposedný a neustále musí něco dělat a vymýšlet, takže není vyloučeno, že chystá nějaké novinky, reedice a podobné věci.

Zároveň se snaží pomaloučku trénovat i svůj hlas, podstupuje dechová a hlasová cvičení tak, aby se pokud to jen trochu půjde, co nejdříve mohl vrátit zase před své publikum.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít