Uzdravující se Gott začal dělat to, na co neměl celou dobu čas! Budete koukat!

 Celebrity 
30. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott dělá to, na co doposud neměl příliš času - cestuje! Užil si výlet o Velikonocích! facebook
Karel Gott, který se uzdravuje z rakoviny mízních uzlin a rehabilituje, začal konečně dělat to, na co neměl ve svém jinak nabitém programu a nedávném životě stanoveném pomalu na minuty, čas. Cestovat! Nyní, v době rekonvalescence si udělal s rodinou výlet do Německa a jak je vidět z fotografie, spokojeností jen zářil.

O Velikonočním víkendu si s manželkou a dětmi udělal hezký výlet do Saského Švýcarska na pevnost Königstein /Královský kámen/, což je největší vojenská pevnost hrad nejen v SRN, ale i v Evropě.

Mistr se kochal přírodou, užil si čerstvého vzduchu a hlavně si užíval krásného výhledu do krajiny a do údolí řeky Labe.

Zpěvák poslal svým fanouškům přes sociální síť také osobní vzkaz! „Moji milí příznivci, během Velikonoc jsem si s rodinou udělal svůj první krátký výlet za hranice. Přeji vám krásné jaro, váš Karel Gott,“ napsal Gott pod snímek z výletu.

Mistr dbá pokynů lékařů, aby odpočíval, nabíral sil a dělal vše, co je mu příjemné a co pomůže k jeho úplnému uzdravení. Kromě toho se věnuje doma malování, psaní a dělá věci, na které doposud neměl příliš času a sil. Jak ale říkají jeho přátelé, Karel Gott je člověk neposedný a neustále musí něco dělat a vymýšlet, takže není vyloučeno, že chystá nějaké novinky, reedice a podobné věci.

Zároveň se snaží pomaloučku trénovat i svůj hlas, podstupuje dechová a hlasová cvičení tak, aby se pokud to jen trochu půjde, co nejdříve mohl vrátit zase před své publikum.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008