Skandál! Známou českou herečku okradli! Je zoufalá a její dcera prosí o pomoc!

 Celebrity 
31. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eva Holubová byla okradena!  archiv
Herečka Eva Holubová byla okradena. Doplatila na svou nepozornost. Přišla totiž o všechny kontakty, záznamy i fotky. Neznámý zloděj jí ukradl její mobilní telefon. To, že nemá svůj zlatý telefon zjistila po obnovené premiéře Obecné školy.

Její rodina už ale rozjela pátrací akci, do které zapojila všechny její fanoušky. Na sociální síti je prosí o pomoc. Holubová má v telefonu stovky kontaktů na různé celebrity a další lidi, ale i řadu fotek.

„Včera v noci mamce někdo zřejmě ukradl telefon, má tam spoustu důležitých a cenných informací, jako fotky, kontakty, poznámky. Poprosili bychom každého, aby sdílel tento status a pomohl nám telefon najít,“ napsala na na Facebook její dcera Karolína.

Sama herečka je zoufalá. Nejde jí o telefon jako takový, ale o to, co v něm měla uložené. Proto její dcera chce mobil či zloděje najít. „Pokud jste někdo náhodou dostal telefon z druhé ruky nebo jste někdo telefon našel, či byste věděl, jak jinak poradit, kontaktujte nás prosím. Za každou informaci budeme moc rádi. Pokud jste kdokoliv telefon vzal či ho našel, moc bychom poprosili, abyste telefon dali na bar kavárny Studia Dva na Václavském náměstí. Určitě se odměníme,“ dodala Karolína.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum