Gottová chce opustit Káju! Co na to Mistr?

 Celebrity 
01. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ivana Gottová se asi doma už nudí! archiv Prima
Ivaně Gottové zřejmě otrnulo! Poté, co se potvrdily dobré zprávy o stavu jejího manžela Karla, začala se asi nudit. Z Bertramky jdou zvěsti, že by se ráda vrátila do práce. Ale kam? Z Primy odešla, z divadla Hybernia odešla ne příliš v dobrém. Že by se vrátila zpět do svého působiště do Divadla Broadway, kde kdysi působila jako produkční a byla poměrně oblíbená?

"Ivana se chce asi zase seberealizovat. Vydržet jen doma je pro ní těžké. Říká, že by ráda mezi lidi, když to s Karlem vypadá nadějně. To, že skončila už v létě všude, značilo, že asi cosi tušila o jeho stavu, i když se jeho nemoc oficiálně provalila až na podzim. Jen ten odchod z divadla nebyl úplně v pořádku. Ale ona by ráda dělala zase produkci," říká její kamarádka.

Sama Gottová se o svých plánech nerada vyjadřuje. Momentálně stále pečuje o manžela, který se snaží rehabilitovat, odpočívat, malovat. O Velikonocích byli společně na výletě v Německu. Manželka našeho nejslavnějšího zpěváka se musí starat i o obě dcery a běžný chod domácnosti, i když mají doma hospodyni.

Na to, aby byla někde osm deset hodin v divadle nebo ve filmové produkci nemá bezesporu čas ani energii. Ale třeba původně vystudovaná zdravotní sestra objeví to, co by ji bavilo a naplňovalo. Kdo ví...?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum