Nas…ý Ivan Vyskočil: Svou ex Anife přirovnal k uprchlíkům a prásknul na ní jedno tajemství!

 Celebrity 
23. března 2016 04:56 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Na první pohled to vypadá, že exmanželé Anife a Ivan Vyskočilovi mají přátelský vztah, teď ale herec svou ex dost potopil! Profimedia
Herec Ivan Vyskočil si život hodně komplikuje svými vztahy. Protože má slabost pro mladé a krásné ženy, nejedno manželství a vztah se mu už dvakrát nevyvedl. Nejvíce hořkosti má ale stále ke své ex, herečce a podnikatelce Anife. Na tu práskl jedno tajemství a ještě jí přirovnal k uprchlíkům!

Anife Ismet Hassan Alikocoglu Ahmed Husein Vyskočilová, jak zní celé její jméno, s pomocí pro uprchlíky souhlasí, Ivan Vyskočil, který o ní často hovoří jako o hloupé naivce, ne. Pro týdeník Sedmička dokonce na příběhu své bývalky vysvětlil, proč se staví proti pomoci běžencům.

„Kdybych jí měl brát jako vzorek, tak přišla, neměla nic, držela se mě za ruku, pak jsem ji trošku seznámil s okolím a za čtyři roky radila paní Zázvorkové, jak hrát divadlo. Ona je vzorek této mentality,“ řekl Vyskočil a práskl tak na Anife tajemství, které nemuselo být nikdy prozrazeno.

„Anife opravdu byla vždycky ta chytrá, která neuměla nic, doteď neumí česky, ale radí všem a pořád. A když není po jejím, dokáže být hodně zlá a nepříjemná. Jenže Ivan si za to může sám. Pořád chce mít divoký holky a pak se diví,“ dodal s úsměvem, i když sarkasticky společný známý a kolega bývalých manželů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008