Tahle česká herečka se stala obětí domácího násilí, ponižování a teroru!

 Seriály & Filmy 
05. února 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Herečka si v jediném manželství užila svoje a dnes je ráda, že chlapa doma nemá archiv
Pro každou ženu je hrozné, když narazí na blbce, který s ní zachází jako s kusem hadru. Své o tom dobře ví oblíbená a známá česká herečka Jaroslava Obermaierová. Bohužel ve svém životě neměla na chlapy štěstí a od bývalého manžela, který byl navíc otcem jejího jediného syna si vážně užila svoje.

"No bylo to hrozné. Prostě flaška mu byla milejší než mi, nedělal, peníze mi nedával a pro nějakou nadávku nebo facku taky nešel daleko," přiznala Obermaierová, hvězda seriálu Ulice, která si užila svoje a poté se už nikdy nevdala. I když je to už skoro padesát let, vzpomínky doposud nevytěsnila úplně.

"Prostě jsem nějak chlapy přestala řešit a je mi dobře. Někdy to vyjde a někdy hold ne," říká jinak přátelská Obermaierová, která žije se svým synem Jaroslavem, který je v invalidním důchodu, protože trpí několika zdravotními problémy.

"Jarka je moc hodná ženská a s tím manželem si vážně užila. Bil jí, psychicky vydíral, v podstatě týral. S klukem jí nepomohl. Nedivím se jí, že po pár vztazích zůstala sama, když viděla, že mnozí muži jsou podobní," svěřila se jedna z jejích kamarádek.

Dnes už na svém životě nehodlá Jaroslava Obermaierová nic měnit. "Přijdu kdy chci, jedu si kam chci. Nikdo se mě hloupě neptá a nemusím nic vysvětlovat. Je nám s Járou dobře," pochvaluje se život se synem herečka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47