Gottův tým před krachem? Jsou zoufalí!

 Celebrity 
05. února 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kvůli onemocnění Karla Gotta se někteří jeho spolupracovníci prý dostali do potíží archiv
Nemoc zpěváka Karla Gotta nezasáhla jen jeho samotného, ale má velký dopad i na jeho spolupracovníky. Jde o jeho tým v Německu, který žil z jeho koncertů, vystoupení a akcí právě na západ od nás. Teď jsou, zdá se bez peněz a bez prostředků. Manželé z Německa Jutta a Harald Birgden, kteří spolupracují se zpěvákem více než 30 let, jsou kvůli jeho zdravotním problémům bez příjmu.

Manželé Birgden s Gottem během jeho akcí v Německu, Švýcarsku nebo Rakousku trávili skoro každou minutu. Jutta pro Gotta zařizovala administrativu, Harald fungoval jako řidič. Jenže teď jsou už j více jak čtvrt roku bez práce.

"To víte, Karel je nemocný a tak se mu teď nemůžeme věnovat, to je logické. Moc nám chybí a pevně věříme, že se uzdraví a budeme zase společně pracovat," řekla deníku Aha Jutta.

Podle dostupných informací sice Jutta dostává honorář za vyřizování korespendence a jiných věcí, ovšem manžel je bez práce, protože léčba rakoviny zpěvákovi nedovoluje vystupovat.

Samozřejmě, že Gottovo zdraví je přednější bez ohledu na peníze a manželé to chápou, nicméně je to dostalo zřejmě do potíží, s kterými nepočítali. A tak se stalo, že se museli uskromnit. Nyní si přejí, aby se Mistr dal co nejdříve popořádku a mohl fungovat. Otázkou ale je, zda se k samotnému zpívání ještě někdy vrátí. Nyní podstupuje 5. chemoterapii a jeho následná rekonvalescence další měsíce potrvá.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve