Válka televizí dnes začíná! Čemu dáte přednost vy?

 Seriály & Filmy 
07. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kdo z koho? kriminálka nebo pohodička z hausbótu? archiv TV Prima, TV Nova
Dvě největší privátní české televizní stanice se pustili do souboje. Jde o boj seriálů, které právě dnes večer startují. Který si získá více diváků? Jeden je kriminálkou, druhý pohodovým příběhem o lidských osudech. VIP vraždy nebo Na vodě? Oba jsou skvěle herecky obsazeny.

Zatímco na Primě startují VIP vraždy se Soňou Norisovou, Patrikem Děrgelem, Jitkou Sedláčkovou a dalšími herci, Nova spustí seriál Na vodě. Zde hlavní role hrají Tomáš Klus a Lukáš Langmajer. Tenhle seriál není nepodobný už stálejšímu primáckému Přístavu. Takže je možné, že diváky spíš zaujme kriminálka.

I když novácká novinka také není nezajímavá a má zajímavou zápletku. Ke všemu obsazená neokoukanými, leč známými tvářemi s podtitulem „Chytni život za kormidlo.“

„Na vodě je projekt režiséra Milana Cieslara zasazený do krásného prostředí zátoky plné lodí a hausbótů a pyšní se skvělým hereckým obsazením. V hlavních rolích diváci uvidí Lukáše Langmajera, Tomáše Kluse, Veroniku Kubařovou, Lenku Vlasákovou, Lukáše Pavláska, Oldřicha Kaisera, Ester Geislerovou, Ivu Pazderkovou a mnoho dalších a jistě se diváci nebudou nudit,“ říkají představitelé Novy.

Také rádi hledáte vraha? Pak budete ve svém živlu! , slibuje Prima. „Chtěli jsme jít jinou cestou než současné české krimi seriály. Doufáme, že se seriál bude divákům líbit,“ podotkla skromně k V.I.P. vraždám jedna z autorek a kreativní producentka seriálu Kateřina Bártů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008