Proboha! Co se to stalo s Romanem Vojtkem? Máme foto!

 Celebrity 
04. února 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tohle, že je Roman Vojtek? Tomu málokdo chce věřit! Profimedia
Co se to děje s hercem, zpěvákem a moderátorem Romanem Vojtkem? Jeho fanouškové, ale i kolegové jsou v šoku. Herec, který před časem opustil manželku a podle svých slov chtěl prostě žít jinak, je úplně jiný. Zatímco ještě před rokem působil ztrhaný, zestárlý a bez jiskry v oku, teď jenom září a normálně omládl.

Přesvědčili se o tom jak zpěvačky, tak návštěvníci pondělního galakoncertu Slovenské divy v Praze, který v Lucerně moderovat.

"Jsem tu jen na skok. Přijel jsem z hor, odmoderuju a zase jedu na hory. Ani na after párty nejdu," prozradil Roman, který jak slíbil, tak také udělal. Po koncertě, který skvěle odmoderoval a s vtipem, se opravdu slušně rozloučil a mezi davem fanynek a fanoušků zmizel směrem na Václavák, k autu a tradá na hory.

"Roman je normálně o deset let mladší a to je mu přitom přes 40. Já to nechápu. Tak mu to sluší, že být mladší, hned bych po něm vyjela," smála se zpěvačka a "atomová" diva ze Slovenska, 66letá Eva Máziková, která má snad někde záložní zdroj, protože tolik energie, kolik má ona, má málokterá umělkyně v jejím věku.

To,co pronesla a nejen ona o Vojtkovi, je ale skutečně pravda. Roman Vojtek jen září, omládl a vypadá, že je spokojený. Že by za tím snad byl vztah se zpěvačkou a herečkou, jeho kolegyní z Mamma Mia! Petrou Vraspírovou? Nebo snad s někým úplně jiným...?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve