Kámoš Havlové točí novou pohádku! Proč jí neobsadil?

 Celebrity 
04. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Režisér Jiří Strach začal natáčet pokračování oblíbeného televizního filmu Anděl Páně Profimedia
Začínal jako dětský herec, pak si střihl pár mladických rolí a nakonec se vypracoval v uznávaného režiséra. Jiří Strach, blízký kamarád Dáši Havlové, už zase i Veškrnové, nebo třeba zesnulé Jiřiny Jiráskové zase točí. Tentokrát pohádku. A ne úplně neznámou. Pro Českou televizi se rozhodl pokračovat příběhu Anděl Páně.

Vojta Dyk, Pavel Liška nebo Ivan Trojan jsou hlavními hvězdami pokračování příběhu, který se točí doslova mezi nebem a zemí. Svou kamarádku Dagmar Havlovou, nyní už zase Veškrnovou ale neobsadil. Proč? Protože prostě nebyla ani v prvním díle a nevznikla postava ani v druhém. A sama Havlová ani nějak nechtěla ve filmu hrát.

Momentálně natáčí na hradě v Ledči nad Sázavou, který nedávno prošel kompletní obnovou a už nevypadá jako odporná ruina.

"Kamera, klapka, akce, jedem," zní příkazy Jiřího Stracha, pro kterého není problém sehnat na filmy peníze. A hlavně díky úspěšným dílům, které má za sebou. Herci s ním rádi pracují a diváci na jeho filmy chodí do kina nebo je sledují v televizi.

Kromě Ledečského hradu má pohádka vznikat třeba v Českém Krumlově. Dočkat by se ji diváci mohli snad už o letošních Vánocích!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47