Babička Dáda Patrasová a její zajdové?

 Celebrity 
02. února 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dáda Patrasová si Ples jako Brno užívala se samými zajíčky. Například s Dušanem Vitázkem (vpravo), manželem herečky Vitázkové Profimedia
Dáda Patrasová se asi rozhodla, že svému Felixovi ukáže, jaké to je, když je on obletován ženami a ještě všude vycházejí fotky, které ji ne úplně musí těšit. Na Plesu jako Brno se dnes už babička Dáda rozjela a byla neustále v obležení mladých mužů až zajdů. Nechyběl Dušan Vitázek, nebo Filip Jankovič a mnozí další.

Patrasová si užívala pozornost mladých mužů a bylo jí fuk, zda jde o hetero či homosexuála. Hlavně, že fotografové fotí a ona je středem pozornosti.

Ze lži osočil Dádu Patrasovou Emerich Drtina, bývalý partner Lucie Gelemové, milenky Felixe Slováčka, kvůli kterému se málem mezi slavným párem konal rozvod. Patrasová totiž tvrdila, že právě on, rodinný přítel, ji na ples v Brně doprovodí.

"Přišla sama, ale sama nakonec nezůstala. Pořád kolem ní někdo byl. A jak šly hodiny, stoupaly bublinky do hlavy. Dáda vyprávěla, bavila se, smála se, tančila a tiskla se ke všemu, co mělo metr osmdesát a mezi nohama bouli," uvedla návštěvnice plesu, která si myslí, že herečka a zpěvačka dělala vše proto, aby si ji všichni všimli.

To se Patrasové povedlo, teď jen asi bude muset doma vysvětlovat, proč tak šílí a řve na Felixe, že z ní dělá blbku, když ona sama, skoro šedesátiletá křepčí se zajíčkama a ještě se u toho nechává fotit.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve