ODHALENÍ: Přeučil s Hruškovou mají vnouče! A jsou šťastní!

 Celebrity 
17. ledna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jan Přeučil, Eva Hrušková, Libuška Vojtková a malý Matýsek, který se vlastně stal jejich vnoučetem! facebook
Syn první televizní Popelky Evy Hruškové a tudíž i nevlastní "syn" Jana Přeučila je v tom až po uši. Zamilovaný a pro lásku nevidí, neslyší. Zároveň se mladému herci Zdeňku Rohlíčkovi splnil sen. Získal partnerku i dítě. Už nějaký ten měsíc chodí a žije s Libuškou Vojtkovou, bývalkou Dana Hůlky a Pepy Vojtka.

Ke všemu si přibral i syna Libušky Matýska a jak se zdá, ohromně jim to spolu klape.

"Vlastně jsme spolu strávili Vánoce. Libušku a jejího synka jsme vzali hned do rodiny. Máme to tak automaticky," nechala se slyšet herečka Eva Hrušková. Šťastný je i její manžel, herec Jan Přeučil. "Když jsou lidé okolo mne šťastní, já sám jsem šťastný," podotkl.

Zdeněk Rohlíček, který po ukončení angažmá v Plzni a krachu předchozího vztahu přesídlil do Prahy vidí, že udělal dobře. "On je fakt šíleně zamilovanej a zdá se, že s Libuškou se opravdu našli. A je to super. Zdendovi září oči, usmívá se a je na něj zajímavý pohled. Zkrátka žije pro Libušku a jejího syna," prozradil VIPstory.cz jeho kamarád.

Hruškové a Přeučilovi se tak také splnil sen, že vlastní získali vnouče a rozšířila se jim už tak dost rozvětvená rodina. Herečka má totiž z předchozích vztahů další dva mladší syny.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008