Brožová s Cibulkou ovládli zcela Barrandov! Ruší se pořady, vyhazují lidé! Co se to děje?

 Celebrity 
20. ledna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tihle dva ovládli nakonec celý zábavný program TV Barrandov. Dost smutné... archiv TV Barrandov
Brožová, Cibulka a pak Cibulka Brožová. To je taková malá, rodinná televize o dvou lidech, Kateřina Brožové a Aleši Cibulkovi, kteří stihnou obsáhnout zábavu na celý večer nebo týden? Vypadá to tak, protože televize Barrandov má asi problém. Ruší sledované pořady a nové netočí

"Zrušili bulvární týdeník Sedmička, zrušili satirickou show Neuvěřitelný týden s Petrem Jablonským a asi chystají další změny. Proč, to nikdo neví, ale prý se hodně šetří," řekl VIPstory.cz zdroj z televize.

Reportéři z televizní Sedmičky byli odejiti, Jablonskému a spol, kteří dělali Neuvěřitelný týden, nebyla jiná práce nabídnuta a skončila i erotická talk show Intim Night Heidi Janků.

Část podílu televize patří Číňanům, přesto se takhle šetří. Jak to asi dopadne? Zkrátka to už dopadlo, protože Kateřina Brožová a Aleš Cibulka ovládnout nejspíš všechno. "Jak si tu říkáme, čekáme jen na den, kdy budou hlásit zprávy a nebo k tomu ještě sedět v recepci," dodal další pracovník z TV Barrandov, kde nikdo nechápe, proč se zrušily sledované pořady.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008