Neskutečně sexy známý český zpěvák! Nové fotky hovoří za vše!

 Celebrity 
24. listopadu 2015 10:55 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Zpěvák a herec Josef Vágner se nerad fotí, ale rozhodně to tak nevypadá! Petra Kropáčová
Nerad se fotí, a přitom je hodně fotogenický. A poslední dvě série snímků jsou přímo luxusní. Známý mladý český zpěvák a muzikálový herec Josef Vágner dokázal, že umí být hodně sexy, aniž se musel jakkoli odhalovat.

Jak sám, tak společně s kolegyní, zpěvačkou Kamilou Nývltovou nafotili už v létě a nyní znovu sérii fotografií z talentovanou fotografkou Petrou Kropáčovou. V momentě, kdy byly fotky hotové, bylo hodně lidí mile překvapených.

Stylizace minimální, úpravy fotek téměř žádné a přitom syn hitmakera Karla Vágnera, Josef Vágner, který hraje v muzikálech jako Dracula, Marie Antoinetta, Mýdlový princ, či Tři Mušketýři, vypadá k nakousnutí.

„Pepu znám z rolí, z divadla i z jeho koncertů, ale netušila jsem, že umí být tak sexy. Na fotkách vypadá úžasně, tak romanticky, až zranitelně,“ prozradila jedna z jeho fanynek.

O focení s Vágnerem i Nývltovou, kteří nedávno uvedli na světlo světa svůj první společný počin, duet Je to nebezpečné, promluvila i sama autorka snímků.

„ S Kamčou už jsem kdysi fotila, ale Pepu jsem před tím neznala pracovně. Musím říct, že je to skvělý kluk a smekám. Spolupráce byla fantastická, jak v létě v ateliéru, tak nyní v exteriérech. Pepa sice říká, že to focení fakt nemá rád,ale nefoťte ho, když je tak fotogenický. Jde z něj skvělá energie, je to krásnej chlap, a tak nějak extrovertní introvert s osobním kouzlem. Takovým tím něčím s čím se musíte narodit, co se koupit nedá - já tomu říkám esprit,“ rozvášnila se fotografka Petra Kropáčová a dodala, že nové fotky vznikly v Ústí nad Labem, kde ona sama žije.

„Jeli jsme tam s Kamilou dělat rozhovor pro noviny a pro rádio a řekli jsme si s Petrou, že něco cvakneme, když bude čas. Musel jsem odpoledne zpět do divadla. Chvilka času byla a vzniklo pár opravdu moc hezkých fotek, což jsem ani nečekal,“ svěřil se Josef Vágner.

Spokojená byla i Kamila Nývltová, která dostala nedávno i další roli. Zahraje si hlavní roli v muzikálu Sibyla, královna ze Sáby, jenž bude mít premiéru na jaře příštího roku v Divadle Hybernia.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod