Slavná zpěvačka a herečka, Troškova kamarádka bojuje o život! Má rakovinu!

 Celebrity 
25. listopadu 2015 14:50 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tahle slavná americká herečka, zpěvačka i skladatelka trpí rakovinou ve velmi vážném stádiu! archiv
Zákeřná rakovina postihuje stále více slavných osobností. Nejen u nás, ale i ve světě. Teď o život bojuje zpěvačka, herečka Barbra Streisand. Mimochodem „kamarádka“ českého režiséra Zdeňka Trošky, který s ní spolupracoval jako pomocný režisér.

S rakovinou se potýkala slavná umělkyně už před 11 lety. Tehdy zákeřnou nemoc porazila. Nyní trpí rakovinou dělohy v pokročilém stádiu a zřejmě s metastázemi.

„Stav je vážný. Barbra musí podstoupit okamžitou a radikální operaci. Zda se podaří, aby se uzdravila, není jasné,“ uvedl pro jeden z amerických časopisů její známý a producent.

O nemoci 73leté Streisand informoval magazín National Enquirer.

Slavná zpěvačka, herečka i skladatelka je rozhodnutá bojovat. Otázkou však je, zda to její organismus zvládne.

V Česku ji určitě drží pěsti režisér Zdeněk Troška, který měl kdysi tu čest s ní spolupracovat na filmu Yentl. „Původně se to mělo ještě za totality točit v historickém centru Tábora, kde jsme v osmdesátých letech procházeli těmi tehdy oprýskanými uličkami a nikdo z obyvatel jistě netušil, jaká hvězda se kolem nich prochází. Nakonec se to ale natočilo v Žatci a Barbra tenkrát byla skvělá a hodně si mě oblíbila,“ přiznal s úsměvem Troška.

Dokonce ji pozoroval, jak ji chutnaly věnečky s krémem, které jedla potají. Tedy jen vylizovala z nich krém. A Troška hlídal, aby to neviděla její asistentka a manažerka, protože si herečka musela hlídat postavu.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod