Chcete sexy Ivu Kubelkovou k Vánocům? Máte jedinečnou šanci!

 Celebrity 
23. listopadu 2015 04:02 / redakce
  0
📷
6 fotografií v galerii
Iva Kubelková jako vánoční dárek? Klidně, pokud si pořídíte její nový, luxusní kalendář, oči od něj neodtrhnete! Vivenso/Matúš Toth
Nevíte co pod stromeček, tak pořiďte svému partnerovi, manželovi, bratrovi, šéfovi neskutečně sexy a rajc Ivu Kubelkovou! To není text k inzerátu, ale fakt! Slavná modelka, herečka a moderátorka nafotila totiž neskutečně žhavý kalendář, který můžete mít.

Na křest unikátního kalendáře, který vznikl v rámci kampaně pro předního prodavače luxusních vysavačů Vivenso, jehož ambasadorkou Iva je, přišla řada známých osobností! Od Simony Krainové, přes Nikol Švantnerovou, Jaro Smejkala, až po bývalou televizní hlasatelku a moderátorku Stáňu Lekešovou. "Chtěla jsem, aby u toho byli moji přátelé a kolegové, které mám ráda," nechala se Kubelková slyšet.

Pak všechny ale uzemnila a lehce šokovala. Za kmotra při křtu kalendáře si nevybrala nikoho z přítomných celebrit, ale šanci dala jedinému člověku. Kromě moderátora, zástupců firmy a fotografa, autora úžasných fotek Matúše Totha, byl přítomen i její životní partner Jiří Jirasek.

"Rozhodla jsem se, že chci, aby kalendář se mnou pokřtil člověk, který mi už třináct let projevuje úžasnou úctu, neskonalou lásku, otec našich dvou dětí. Protože chci mít vedle sebe pro mne toho nejbližšího člověka," řekla všem a překvapila tak i samotného partnera, jehož sice přivedla trochu do rozpaků, jelikož nic netušil, ale s pokorou a úsměvem se role kmotra zúčastnil.

„Focení kalendáře probíhalo v pohodě, ve velmi přátelské a vtipné atmosféře a musím říct, že mě to velmi bavilo. Iva byla naprosto skvělá a energičnost z ní přímo sálala. Jsem za tu spolupráci velmi rád,“ přiznal známý fotograf, díky němuž vznikly naprosto luxusní fotky.

Všechny fotografie působí nadčasově a energicky, stejně jako vysavač, s nímž je Iva také vyfocená a funguje na principu energie voda-vzduch. To jsou mimochodem dva základní živly ze čtyř na naší planetě. Živelná u focení byla i sama Iva.

„Bylo to velmi akční. Chvilku v bazénku s vodou, pak mi pro změnu z velkého větráku foukal vítr do vlasů, aby to na fotografiích vypadalo dobře. Musím říct, že se to hodně podařilo. Kalendář je laděný do přitažlivé polohy, ale všichni, co mě znají, znají mé hranice. I já je znám a za určitou hranici bych nikdy nešla. Takhle mi to vyhovuje,“ pochvalovala si Iva Kubelková, kterou diváci mohou například stále vídat v roli doktorky Dvořákové v seriálu Cesty domů.

Fotokalendář pro rok 2016 s Ivou Kubelkovou si zájemci budou moci během několika dní zakoupit například jako netradiční vánoční dárek na e-shopu www.promujdomov.cz
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve