Iva Kubelková nafotila sexy kalendář. Moderátorka znovu před fotoaparátem!

 Life & Style 
10. listopadu 2015 14:55 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Iva Kubelková opět stála před fotoaparátem, tentokrát zkušeného profesionála Matúše Totha Vivenso
Modelka, herečka a moderátorka Iva Kubelková (38) nafotila hodně sexy kalendář pro rok 2016. Jeho stěžejním tématem je voda-vzduch, které ostatně patří i ke čtyřem základním živlům na planetě. A Iva rozhodně živel je.

Unikátní fotky ze samotného kalendáře, které tvořil přední fotograf Matúš Toth, budou odhaleny během příštích dní. I když lehce spoře oděná řádila v ateliéru ve vodě, v bazénku a se vzduchem, s pomocí velkého větráku, chvílemi se na placu proháněla i s dvěma netradičními pomocníky. Jedním černým, jedním bílým. Iva Kubelková je totiž ambasadorkou luxusních německých vysavačů Vivenso fungujících právě na bázi voda-vzduch a právě s nimi pořídila také několik fotografií.

„Voda a vzduch k životu patří a já je rozhodně ke svému životu potřebuji. Proto se mi to i jako téma velmi líbí. A co se těch vysavačů týče, tak asi to znáte, když máte dítě, nebo jako v mém případě hned dvě, udržet pořádek doma není vůbec jednoduché. Protože jsem ale jak na výchovu, tak na pořádek doma trochu generál, potřebuji mít možnost udržet čistotu rychle a snadno. Čistota a pořádek jsou věci, kterých se taky nikdy nevzdám. A tohle je právě ten skvělý pomocník splňuje,“ svěřila se Iva Kubelková.

Při focení kalendáře, které probíhalo v několika lokacích, například v showroomu Konsepti v pražských Holešovicích, to chvílemi vypadalo, že Iva ukáže více, než chtěla. Její pověstný dekolt byl velmi ohrožen. Na jiných fotkách to zase trochu vypadá, že si zapomněla sukni nebo kalhoty. Jenže byl to záměr, aby fotky měly ty správné grády. A rozhodně je mít budou. Výsledek bude totiž famózní.

„Kalendář je laděný do přitažlivé polohy, ale všichni, co mě znají, znají mé hranice. I já je znám a za určitou hranici bych nikdy nešla. Takhle mi to vyhovuje,“ prozradila Iva Kubelková, která se před pár dny vrátila z dovolení v Thajsku, kde byla se svým přítelem a kde si taky pořádně odpočinula, aby nabrala nové síly do práce.

Protože se blíží Vánoce, jako každá žena řeší, aby měla doma uklizeno a útulno. Musí sladit roli maminky, partnerky, hospodyňky s prací herečky, moderátorky a někdy i modelky. A to dá trochu fušku při jejím pracovním nasazení, ale všechno nakonec s přehledem zvládá.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47