Skončí exprezident a bývalá první dáma ve vězení?

 Celebrity 
25. října 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bill a Hillary Clintonovi mohou zřejmě skončit i ve vězení. USA otřásá veliký skandál! archiv
Velký skandál hýbe Spojenými státy Americkými. Bývalý prezident Bill Clinton a jeho manželka, kandidátka na prezidentku a bývalá první dáma Hillary, by mohli skončit ve vězení. Alespoň podle autora nové knihy o manželském páru.

Nová kniha, která se zřejmě stane světovým bestsellerem, odhaluje skandální věci. V knize nazvané jednoduše: „Clintonovi: Ve válce se ženami" její autor Robert Morrow naznačuje, že slavný pár má za sebou bohatou historii prohřešků. Nechybí například sexuální útoky Billa Clintona na ženy, kterých prý odhalil hned 12.

„Píši o situacích, kdy Bill Clinton na některé ženy doslova skočil, v některých případech bych se to nebál nazvat znásilněním," říká autor knihy Morrow, jenž je v USA považován za experta na Clintona i jeho rodinu.

Výhrůžky, zastrašování i menší či větší násilí, to má mít na triku exprezident Spojených států Amerických.

„Clinton nejméně třikrát svou oběť násilně kousl do rtů, aby ukázal, co nastane, kdyby promluvila na veřejnosti,“ říká spisovatel. Přitom první Clintonův sexuální útok se odehrál už v roce 1969.

Zářezem na pomyslné pažbě bývalého nejmocnějšího prezidenta světa měla být bývalá miss Elizabeth Ward Gracenová, dobrovolnice z jeho volebního týmu Juanita Broaddricková nebo kupříkladu spolupracovnice Kathleen Willeyová. „Byla jsem pak vystavena atmosféře strachu, snažili se mě za každou cenu umlčet," tvrdí v knize posledně žena.

Mluvčí Clintona všechna obvinění, o nichž se v knize píše, odmítá. Skandál přitom přichází zrovna v době, kdy Amerika probírá emailový skandál Clintonovy manželky Hillary. Právě ten může zničit jak celou její volební kampaň, tak i skutečnost, že se její manžel bude muset z některých skutků zodpovídat. V soukromém mailu totiž minimálně ve dvou případech řešila docela zásadní tajné státní záležitosti USA, ke kterým by ani jako manželka prezidenta neměla mít přístup.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod