Divoch Hrdlička! Takže se sápal po ženské už v létě!

 Celebrity 
22. října 2015 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Takhle se sporťák Hrdlička válel s fotbalovou rozhodčí na trávníku a evidentně to ani jednomu nevadilo.... Empresa Media/Profimedia
Sporťák Michal Hrdlička je prostě divoch. Hřebce v sobě zkrátka nezapře. Chudák Lucie Borhyová , s kterou tvořili na první pohled ideální pár. Po Praze kolují celé romány o tom, koho všeho měl v posteli a o kterou se pokoušel. Ale už v létě při fotbalové exhibici se sápal po mladé rozhodčí!

Spekulovalo se i o tom, že Michal Hrdlička měl mít poměr s kráskou Innou Puhajkovou: Ta sama to vyvrací, protože má svého partnera, a když je zamilovaná, je věrná a nemá oči pro nikoho jiného. Ale kdo další podlehl šarmu a postavě řeckého boha Michala Hrdličky? Kdo ví...

V rámci turnaje známých osobností Vacovské fotbalohraní, kde byl třeba i Vojta Dyk, laškoval mladý sporťák už v červenci s krásnou fotbalovou rozhodčí. Nejdříve ji objímá, pak s ní padá na trávník a pak se ne a ne zvednout. A mladé sportovkyni se to evidentně líbí. Které by se to taky nelíbilo, když na ní leží svalnaté, namakané, opálené holátko, o němž se navíc traduje, že má i šikovné a velmi kvalitní nádobíčko.

"Všechno to byla jen legrace, navíc nad námi stál fotograf," komentoval záběry krátce po utkání Hrdlička. Jenomže Hrdličkovi vůbec nevadilo, že tyhle fotky uvidí jeho Lucie a ta jistě nemusí mít pro takové fórky pochopení. Otázkou je, co se pak dělo ve fotbalové šatně. I když vlastně ženská rozhodčí měla asi dámskou šatnu, nebo že by přeci jenom ne?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?