Helena Vondráčková: Skončila! Hádky, nervy, napadání? Co se stalo?

 Celebrity 
25. října 2015 00:04 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Helena Vondráčková jako chůva v muzikálu Romeo a Julie skončila! archiv Romeo a Julie
Hvězda české pop music, velká profesionálka Helena Vondráčková, skončila! Tedy ne svou kariéru, ale angažmá v tolik opěvovaném muzikálu Romeo a Julie. Důvodů je asi hned několik, ale ten hlavní jsou neshody s producenty.

"Pro závažná porušení smlouvy ze strany produkce ukončila zastupující Agentura MM Praha Helenino účinkování v muzikálu Romeo a Julie," napsal manažer a manžel Heleny Vondráčkové na oficiální stránky zpěvačky jako vyjádření.

Vše se odehrálo krátce poté, co sama Helena médiím potvrdila, že na muzikál chodí málo lidí a některá představení se musejí rušit. "Není to o neúspěšnosti muzikálu, spíš tam asi nebyla dostatečná reklama," nechala se slyšet Vondráčková. Ta musela z tohoto důvodu posunout začátek v novém angažmá, a sice v muzikálu Mamma Mia!

Ona i někteří další také potvrzují údajně zvláštní přístup produkce a producentů Romea a Julie i co se financí týče. "Oni dluží mnoha lidem a subjektům. Dluží stovky tisíc korun za zrušená představení. Jedno představení přijde na více než 100 tisíc korun, a když jich zrušíte třeba pět, je to pěkná suma, kterou zpátky těžko vyděláte," řekl VIPstory.cz člen z týmu okolo Romea a Julie.

"Bylo velké zle z toho, že Helena do médií řekla, že lidí chodí opravdu málo a představení se musejí rušit. Ale jako jediná řekla pravdu a nedělá z diváků ani novinářů hlupáky. Byly tam hádky,napadání, nervy, a přitom ona pouze sdělila kulantně, že je někde chyba," myslí si někteří kolegové slavné zpěvačky.

Představení se ruší v poslední době více, než je u začínajícího muzikálu zdrávo. Produkce na web muzikálu umístila hned dvakrát tento text:

"Vážení diváci, bohužel vám musíme oznámit, že jsme nuceni z důvodu opravy scény zrušit i představení 17.10. a 18.10. Hrát budeme opět od 5.11. Velice se vám omlouváme, vstupenky si vyměňte v místě nákupu." A krátce před tím zrušila produkce také představení 15.10. od 19 hodin a 16.10 od 19 hodin. Je to vážně z důvodu poškození scény, nebo je to jen zástěrka?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008