Česká zpěvačka multimilionářka skrývá jedno bolestné tajemství! Proč už desítky let nosí stále stejný účes?

 Celebrity 
24. října 2015 04:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Miluška Voborníková je velká dáma, ale desítky let má stále stejný účes. Skrývá jedno bolestivé tajemství! Profimedia
Desítky let má stále stejný účes. Přesto, že zestárla poměrně výrazně, stále má výraz mladé dívenky. Miluška Voborníková ale není žádný chudák. Je majitelkou několika nemovitostí, z nichž část pronajímá a ročně vydělává miliony korun.

Na kadeřníka tedy dávná hvězda Divadla Semafor Miluška Voborníková určitě má, ale je spíš konzervativní, takže účes nemění. Jenomže důvod má ještě jeden. Kdysi měla velmi vážnou nehodu a několik dní byla v kómatu. Zranění obličeje bylo závažné. Proto tak jediným způsobem, jak dokonale zakrýt nepříliš vzhledné jizvy je právě účes s volně splývajícími vlasy kolem tváře.

Manželka Petra Spáleného patřila kdysi k nejatraktivnějším zpěvačkám a jako velmi krásná žena se s následky havárie dlouho nemohla vyrovnat. Proto se snaží alespoň tímto způsobem postižená místa zamaskovat a s krátkým sestřihem Milušku pravděpodobně nikdy neuvidíme.

Voborníková stále jezdí, koncertuje, vystupuje a i když ji mladá generace téměř nezná, střední a starší generace ji pořád miluje. "Miluška vystupuje za standardní honorář, ovšem pravdou je, že občas udělá i charitu. Ona opravdu nějaké "drobné" nepotřebuje, je to milionářka," říká její kamarádka, herečka.

Zadarmo se ale Voborníkové rozhodně dělat nechce. Profesionál totiž zadarmo nepracuje, to už říká staré přísloví.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve