Noční můra české herečky. Kvůli drsnému rozvodu s manželem třikrát potratila!

 Celebrity 
24. října 2015 00:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jaká klika, že jsou mezi námi šamani Facebook
Ne každý rozvod probíhá hladce. Petra Špalková nepatří k těm méně šťastným jedincům, kteří šli rozumně a v tichosti od sebe. Spíše naopak. Když se v roce 2006 rozpadlo její manželství s režisérem Janem Chaloupkou, ocitla se herečka na samém dně. Rozvodové tahanice nesla velmi těžce a způsobily jí obrovské psychické problémy.

Díky pochroumané psychice Špalková třikrát za sebou potratila a již se pomalu začala vzdávat myšlenky, že se vůbec někdy stane matkou. Držitelka Českého lva se přestala o potomka snažit a přemýšlela o adopci. Nakonec podlehla i paranormálním praktikám a absolvovala očistný rituál u šamana.

Jestli to bylo díky čaroději, nebo se konečně strážní andělé přestali flákat a začali dělat svoji práci, není jisté. Faktem zůstává, že na prahu čtyřicítky se Špalková stala podruhé maminkou a k šestiletému Lojzíkovi přibyla malá Andělka.

Snad se konečně podaří Petře Špalkové prosadit více i v profesním životě. Přes vysoké renomé, které herečka má u filmové a divadelní kritiky, na svůj zásadní průlom v divácky atraktivním titulu stále čeká, neboť režiséři ji bohužel obsazují vesměs v malých nezávislých projektech.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít