Takový kus se téhle známé české krásce málem nevešel do pusy!

 Celebrity 
21. října 2015 16:55 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Klára Doležalová měla problémy strčit ho do pusy... Lahůdkářství Sváček
Moderátorka a česká kráska Kláda Doležalová měla velké problémy strčit ho do pusy. Řeč je o kusu masa, které mimo jiné prodává nové, prestižní lahůdkářství. A nebyla sama. I další celebrity se zúčastnili otevření nové prodejny v pražské Rytířské ulici.

Lahůdkářství prodává přes ulici, má vlastní bistro, ale nakoupit lze i klasicky na váhu. Protože naše VIP osobnosti mají hodně mlsné jazýčky a ne vždy dostatek času, oceňují možnost rychle se najíst a na rozdíl od fastfoodů i zdravě, kvalitně a neuvěřitelně chutně!

„Bohužel se mi hodně často stává, že mám hlad, ale nemám čas. Klasické fastfoody jsou pro mě úplné tabu. Ideální je proto sehnat jídlo, které mi dá energii, a nebudu po něm unavená. Ideálně plátek masa v kombinaci se zeleninou či luštěninami třeba v pohankové placce,“ řekla Klára Doležalová.

Také Kristýna Janáčková, Kateřina Klausová, Vendula Křížová, Kamila Špráchalová, Aleš Háma nebo Petr Janda sice svou profesi milují, ale nabízet lidem ty nejlepší sendviče z celé Rytířské ulice v Praze a zvát je do své oblíbené prodejny je hřálo u srdce také.

Dokonce se někteří pokusili sendviče i sami vyrobit. Například pestrou nabídku sýrů zase kvitovala herečka a dabérka Kamila Špráchalová . "Miluji všechny sýry včetně kozích a ovčích a tady je ta nabídka opravdu pestrá," podotkla.

No a Aleš Háma, známý gurmán si rovněž pochvaloval, jak kousek od divadla, kde hraje má možnost si koupit dobré a kvalitní jídlo, které je navíc vždy čerstvé. Herci a umělci vůbec, jak známo, se nestravují vždy v souladu se zdravým jídelníčkem. Když už tedy, měli by jíst aspoň kvalitně a chutně. A to se prý v lahůdkářství určitě daří.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod