Žilková žije ve strachu. Hrozí její rodině velké nebezpečí?

 Celebrity 
21. října 2015 04:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Veronika Žilková má z pochopitelných důvodů strach o svého manžela Martina Stropnického! Profimedia
Ministr obrany Martin Stropnický dostane opancéřovanou limuzínu, zní všemi mediálními kanály. Hrozí politikovi, herci a manželovi přední české herečky Veroniky Žilkové nebezpečí? Patrně ano, když vláda rozhodla o tomto kroku. Má se mít na pozoru i Žilková a celá rodina? Herečka žije ve stálém strachu.

Stropnický poslední dobou čelí anonymním dopisům, různým výhrůžkám a dokonce i dům, kde s manželkou a dětmi žije, čelil podivnému útoku.

Ministerstvo obrany sice tvrdí, že limuzína za zhruba 10 milionů korun nebude sloužit jen Stropnickému, ale i různým zahraničním návštěvám, nicméně speciálně upravené vozidlo, které odolá i bombě či lehkému kulometu.

„Jedná se o vozidla určená pro ochrannou službu Vojenské policie.Ta zajišťuje nejen bezpečnost českého ministra obrany, ale zejména zahraničních delegací při pobytu v ČR. A právě k těmto účelům budou vozidla primárně určena. Ve světě je běžné, že představitelům určitých zemí je poskytnuta nadstandardní ochrana, některé delegace to i přímo vyžadují," tvrdí ve vyjádření ministerstvo.

Ovšem rodina Stropnického má strach. "Mají obavy, protože samozřejmě v současné době v situaci s uprchlíky a podobně je ministr obrany poměrně zásadní terč pro různé skupiny. A Martin i Veronika pochopitelně obavy mají, kdo by je taky neměl," řekla VIPstory.cz jejich společná kamarádka.

Zvýšený dohled, i když ne přímo ostrahu, má právě Stropnického rodina. Právě pro možné, eventuální riziko.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47