Operní diva Kalivodová zpívala plastickým chirurgům zdarma. Prý i kvůli budoucnosti svého syna

 Celebrity 
07. října 2015 16:45 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Andrea Kalivodová vypadá skvěle a na to, že před několika měsíci porodila, má postavu, kterou ji může závidět kdejaká modelka Plastická chirurgie A-Z s.r.o.
Česká operní diva Andrea Kalivodová zazpívala bez nároku na honorář na sjezdu plastických chirurgů s mezinárodní reputací v Praze. Sólistka Národního divadla a novodobá Carmen tak svým podmanivým hlasem a v úžasném outfitu podpořila 36. národní kongres České společnosti plastické chirurgie s mezinárodní účastí. Odborníky na rekonstrukční a estetickou chirurgii celého těla může prý kdykoli potřebovat.

„Charitativním projektům jsem dlouhodobě nakloněna a bez nároku na honorář ráda podpořím akce, jejichž cílem je zkvalitnění léčby v různých oborech zdravotnictví nebo nové modernější metody´," řekla zpěvačka a také maminka.

Národní kongres plastické chirurgie je setkáním odborníků z celého světa, kteří kromě estetické chirurgie především pomáhají lidem, kteří přišli o ruce, nohy nebo byli silně popáleni. Lékaři jim dávají nové šance na kvalitní život. "Vzhledem k tomu, že mám sama dítě, nesmírně si takových lidí vážím. Nikdy nevíte, kdy budete podobnou pomoc sami nebo vaši nejbližší potřebovat,"říká operní diva Andrea Kalivodová, která několikadenní kongres zahajovala a opět předvedla svou skvělou formu.

Setkání odborníků se uskutečnilo v pražském hotelu Corinthia a jeho hlavním tématem byly změny v operační strategii v rekonstrukční a estetické chirurgii v průběhu posledních desetiletí. Příspěvky lékařů se týkaly chirurgie hlavy a krku, trupu, končetin i estetické chirurgie celého těla.Tématem sesterské sekce pak byla role sester v léčbě chronických kožních defektů.

„Národní kongres plastické chirurgie se tento týden koná již po šestatřicáté. Je nám velkou ctí, že se ho opět účastní skutečné kapacity ve svém oboru. Přijeli k nám světově uznávaní odborníci z Francie, Turecka, Itálie, Brazílie, Izraele, Kolumbie, Libanonu nebo USA. Čeští lékaři se tak s nimi mohou podělit o své zkušenosti a získat od nich spoustu zajímavých informací a cenných rad," sdělil prezident kongresu, místopředseda České společnosti plastické chirurgie a zároveň specialista mikrochirurgie a plastické chirurgie Bohumil Zálešák.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47