Renč jako vidlák, Havlová s chlapem, Bohdalka se dvěma!

 Celebrity 
21. ledna 2016 11:18 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Filip Renč jako jediný oblečený naprosto nespolečensky vedle Gedeona Burkgarda, Karla Markovicse, Zdeny Procházkové a Ivana Hubače Profimedia
Slavnostní premiéra velkofilmu Lída Bárová, která se uskutečnila ve středu večer v centru Prahy by se zdála být velkolepá. Jenomže zdá se, že byla ve stylu „navoněná bída“. Zatímco drtivá většina přišla ve společenském oděvu, hlavní aktér, který se měl ukázat, tedy režisér Filip Renč přišel opravdu jako vidlák!

Extravagantní černozlatá košile by snad byla v pořádku, když uvážíme, že jde o umělce, nicméně čím to úspěšný filmař korunoval? Modrými riflemi - ala vietnamská tržnice a tím tedy mnohé zarazil.

A bylo vidět, že jak svého kámoše, prezidenta Miloše Zemana, který přišel s početnou ochranou, tak i ministra financí Andreje Babiše, kterého doprovodila pražská primátorka Adriana Krnáčová. Určitě to, byť jen v soukromí, schytal od kamarádky Jiřiny Bohdalové, kteří přišla hned s dvěma muži. Prvním je její přítel, miliardář Lubomír Focko, druhým její dvorní režisér Zdeněk Zelenka.

To exprvní dáma Dáša Havlová přišla jako vždy elegantně oblečená a doprovod jí dělal její kamarád, ministr kultury Daniel Herman. A i když oba usedli do sedaček v kině ve Slovanském domě a pili Colu, vypadali decentně. Což se nedalo říct třeba o Gábině Osvaldové a jejím partnerovi hromotlukovi, kteří seděli jak řezníci.

Dostavily se i dvě rakouské a německé hvězdy filmu Lída Bárová – Gedeon Burkhard, známý u nás ze seriálu Náhrdelník či Komisař Rex a jeho kolega, také se seriálu, coby Stockinger – Karl Markovics.

Přišli i další celebrity, umělci, politikové. Zda se jim film líbil? Jak komu. Mnozí skvěle hodnotili efekty, kostýmy, kameru. Někteří výkony, jiní zase lokace. Nicméně film, který slovenští kritici označili už předem za propadák, nemůže vypadat bůhví jak luxusně, když jeho rozpočet musel být seškrtán. Krátce před natáčením zemřel donátor Peter Kovarčík, který všude rozhlašoval, že to bude nejdražší film desetiletí za sto až sto padesát milionů a on to zaplatí. Nezaplatil. Proto se prý uvolil zpěvák Daniel Landa, který dokonce zastavil dům proto, aby producenti s Filipem Renčem mohli snímek natočit. Sám Landa na premiéru nepřišel, je v Thajsku. Dorazila jeho žena Mirjam oblečena v poněkud zvláštním, až kolotočářském outfitu.

Jak si povede film u diváků, se ukáže v příštích dnech. Jedno se ale musí nechat, zcela jistě na sebe příběh nejkontroverznější herečky minulého století strhává nyní veškerou pozornost.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve