Tenhle fešák, syn slavných hereckých rodičů dostal roli u Trošky, kde si zahraje s nevlastní sestrou!

 Celebrity 
24. srpna 2015 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vladimír Polívka jde z role do role. Dotočil pohádku a teď ho čeká duchařská komedie Profimedia
Slavný otec herec, Valašský král, matka herečka, Francouzska. A syn jde v jejich šlépějích! Vladimír Polívka jde z role do role. Zatímco nyní dotočil s otcem pohádku Řachanda, za měsíc se vrhne na další film! Dostal totiž roli od Zdeňka Trošky.

"Je to tak, byl jsem osloven, zda bych nepřišel na casting na novou komedii pana Trošky a vybrali mě," svěřil se Polívka junior, který si v duchařské komedii Strašidla zahraje úředníka Patočku. Jeho nevlastní sestra Anna Polívková pak od režiséra dostala roli učitelky.

Natáčet se začne od 23. září okolo Prahy a půjde o komedii, která by měla být podobná té, kterou všichni znají a oblíbili si ji, s názvem: Jak utopit doktora Mráčka, aneb Konec vodníků v Čechách, či další, které vznikaly koncem 70. let.

Vladimír Polívka je podle všeho mladý, talentovaný a navíc pohledný herec, který zaujme na první pohled. Mezi další, kteří získali roli v Troškově nové komedii, patří Tereza Kostková, její maminka Carmen Mayerová, Matěj Hádek, Petr Nárožný, Václav Postránecký a řada dalších. Premiéru bude mít film příští rok zhruba v polovině roku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít