Lucie Bílá se zbláznila? Chce se přejmenovat

 Celebrity 
24. srpna 2015 04:56 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Bílá přichází se šokující zprávou! archiv
Zlaté slavici Lucii Bílé bude příští rok v dubnu 50! A asi se už zbláznila, říkají si teď všichni její fanouškové, kteří sledují její profil na sociální síti. Zpěvačka totiž přišla s nápadem, že se nechá přejmenovat. A rozhodně to není o tom, že i jako zpěvačka by používala své občanské jméno Hana Zaňáková!

"Pomozte mi, mám se přejmenovat? Napadlo mě, že příjmení Černá se ke mně hodí víc," napsala Bílá na sociální síť. Na videu je pak vysvětlení, že druhou půlku života by mohla být Černá. I když většinou právě chodí v černé.

Každý, kdo pak shlédne další video v odkazu pochopí, že jde o dobře mířený marketingový tah. Slavice totiž dělá reklamu jedné společnosti s kávou a ta může mít jak černá, tak i bílá. Jen první den, kdy se spot objevil. ho vidělo na 90 tisíc lidí. Mnozí byli v šoku. Začali si mezi sebou posílat i sms ve stylu: "Ty woe, Lucinka se chce přejmenovat. Pojďme s tím něco udělat. To nesmíme dovolit. To už pak nebude ona."

Hysteričtí fanouškové se mnohdy ani na klip nepodívali a... zešíleli hrůzou, cože to zase jejich modlu napadlo. Jak se zdá, výkřik do tmy se neminul účinkem a splnit svůj úkol.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít