Nejslavnější pes z reklamy na "fofolu" si žije jako prase v žitě! Jeho panička přestala pracovat!

 Celebrity 
25. srpna 2015 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dáš si fofolu? Nebo rafi nefo fostřejšího? Pes Tuna si žije jako prafe v fitě! archiv
Kdo by neznal vyzubeného ratlíka z reklamy na limonádu s hláškou "dáš si fofolu?" Právě tento ratlík si žije jako prase v žitě! Vydal knihu pamětí, suvenýry s jeho podobiznou jdou na dračku. Jeho panička dokonce přestala pracovat. Proč taky, když se jí sypou miliony.

Kříženec jezevčíka a čivavy jménem Tuna žije v Anglii. Jeho osud přitom nebyl zrovna růžový. Původní majitel ho jako štěně pohodil u silnice, kde ho někdo včas našel a dal do útulku. Tam si ho vyhlédla Courtney Dasherová a když ho přihlásila do reklamy, nestačila se divit. Kreativní manažeři společnosti, která vyrábí limonády byli nadšení.

A Courtney taky. Sekla profesí návrhářky interiérů a věnuje se plně roli psí manažerky. Tuna se tak objevil na hrníčcíh, obalech na mobily a vydal dokonce i knihu svých pamětí. Foprafdu, fakt. Nefefáme!

Na internetu vznikly i recesistické hlášky s psí hvězdou, jako třeba "dáš si fofain" a podobně, které jsou sice úsměvné, ale místy trapné. Nicméně Tuna si nežije jako pes, ale jako prase v žitě.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít