Největší pijan českého šoubyznysu slaví. Už je mu 66!

 Celebrity 
31. července 2015 00:04 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Herec, kterému se říká největší pijan českého šoubyznysu oslaví narozeniny asi stylově, něčím dobrým k pití! Profimedia
Herec Bolek Polívka oslaví 66. narozeniny. Největší pijan českého šoubyznysu, jak se mu často říká, umí žít. I když byl v dluzích, exekuci, přišel o svou pověstnou farmu u moravských Olšan, na život nezanevřel.

Poslední dobou nemá o práci nouzi. Natočil pohádku Řachanda, hraje v divadle, pracuje pro rozhlas i televizi. A své narozeniny si ujít nenechá.

"To sa musí oslavit," hlásí do světa Bolek, který se občas někde zlinkuje tak, že spíš vypadá jak krocan, celý rudý, než jako uznávaný herec.

"Bolek je sice milovník alkoholu a někdy to přežene, ale na druhou stranu je to hodný a docela moudrý člověk. Možná by se někteří divili," říká jedna z jeho kamarádek a kolegyň.

Zatímco spoluzakladatel legendárního Divadla Husa na provázku má k alkoholu blíže, než ke své šrajtofli, jeho syn Vladimír, kterého má s bývalou manželkou Chantal, se alkoholu téměř vyhýbá. "Nejsem moc na alkohol. Ne, že bych byl úplný abstinent, ale opravdu jen velmi příležitostně," říká mladý, úspěšný herec, který se stále častěji objevuje před kamerou i na divadelních prknech.

A co jiného asi Bolek dostane, než spoustu láhví s vínem, slivovicí i další dárky v tekuté podobě. To totiž herce a mima nikdy neurazí. Jenomže by měl myslet na to, že už je mu tolik, kolik je mu a měl by se více šetřit. Podle některých informací na tom zdravotně není úplně dobře.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47