Patrasová oškube Slováčka o všechno! Xénie nevěrníka přitlačila ke zdi?

 Celebrity 
28. července 2015 05:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Patrasová má teď nevěrníka Slováčka pěkně pod kobtrolou archiv
Televize reprízuje zase úspěšný seriál Arabela, kde zlou, chamtivou a pomstychtivou princeznu Xenii hraje skvěle Dáda Patrasová. A ta se možná inspirovala svou rolí. Patrně svého nevěrného Felixe Slováčka přitlačila je zdi a panáček teď skáče, jak ženuška píská.

„Felix dostal čočku a musel s pravdou ven. Nechal ji nahlédnout do všech kont a přepsal na Dádu konta, respektive dal ji dispoziční práva. Je to v hodnotě desítek milionů korun,“ tvrdí o údajném balíku peněz známý manželů.

Patrasová zřejmě dala svému Felixovi za parohy, které ji nasazuje hezkých pár týdnů se svou mladou milenkou na vybranou. Buď udělá, co bude ona chtít, nebo ho zničí. „Bůh ví, co Dáda na Felixe má a nebo mu prostě dala takzvaně nůž na krk. Ještě půjdou na katastr a asi na ní Felix napíše jak pražskou vilu, tak i luxusní chalupu v Českém ráji,“ říká známý manželů.

Pro herečku a zpěvačku by to pak bylo jednodušší, kdyby došlo k rozvodu, protože Felixe nemůže jen tak sbalit miliony a majetek a odejít, nebo se roky soudit. Prostě Patrasová bude mít vše pod kontrolou a tak držet svého muzikanta v šachu.

„Pokud chtěl, aby byl doma klid, musel asi udělat přesně to, co ona chtěla. Tedy pokud to není obrovská komedie a jedno velké promo. Pak by to ale znamenalo, že jsou oba trapní, ubozí a prostě jen potřebovali, aby se o nich psalo,“ dodává jiná známá rodiny, která tvrdí, že mezi Patrasovou a Slováčkem je vše v pořádku a hovoří spolu normálně. Jako kdyby se nic nestalo.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve