Kříž přišel o práci! Přijde o statisíce!

 Celebrity 
28. července 2015 17:25 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Herec Pavel Kříž přišel o kšeft a ne malý! archiv ČT
Herec Pavel Kříž, známý jako Štěpán Šafránek ze ságy o Básnících, přišel o dobrý kšeft. Pořad České televize, který moderuje Kousek nebe, končí. Herec se prý příliš neosvědčil a pořad neměl takovou sledovanost.

Zatímco slovenský pořad Modré z neba přitom byl na Markíze řadu let bezkonkurečně nejsledovanějším pořadem a dodnes jej diváci milují, v Česku je to jinak.

"Je tam u nich zatím hlavně Vilo Rozboril , kterému nechybí empatie, vtip, cit, noblesa ani pohotovost, ale taky trochu odlišná nátura Čechů a Slováků. Co navíc v médiích funguje na Slovensku, nefunguje často v Česku a naopak," říká jeden z pracovníků televize, pro kterého není konec českého pořadu překvapením.

"Říkali teď naposledy, že jeho Hitler v Lídě Bárové mu asi šel líp, než moderování takového pořadu," prozradila VIPstory.cz jedna z pracovnic štábu, který kousek nebe natáčel.

Na podzim tak už pořad diváci neuvidí. Natočeno bylo 22 dílů a tím to skončilo. Honorář v podobě mnoha desítek tisíc korun za měsíc tak musí Pavel Kříž prostě oželet.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008