Namyšlená a uražená Hrzánová! Hádka, když ji šéf nabídl alternaci! Jeho to pak málem zabilo!

 Celebrity 
26. července 2015 00:07 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Bára Hrzánová se cítí být nenahraditelná archiv ČT
Herečka Bára Hrzánová je hodně svá. Mnozí o ni hovoří jako o skvělé herečce, která má ale občas manýry. Teď se ukazuje, že po hádce s ní začaly velké zdravotní problémy ředitele Divadla Na Jezerce Jana Hrušínského. Hrzánová se totiž smrtelně urazila a to taky málem na smrt přivedlo ředitele.

Ten skončil s prasklým žlučníkem, prasklou tepnou a zápalem plic v nemocnici, kdy byl několik dní v umělém spánku. "Vše vygradovalo po neshodách s jednou herečkou. Jmenovat ji nechci, ale má mnoho důvodů, aby měla divadlo rád a taky se k němu tak chovala. Nechci to ale rozmazávat," uvedl principál divadla, který trpěl onemocněním už před tím. Jen konflikt s Hrzánovou vyvolal záchvat.

Hrzánové Hrušínský nabídl roli. Když řekla, že neví, zda by měla čas to hrát, nabídl ji alternaci. Na to se ale urazila se slovy, že jí přeci nikdo nemůže nahradit. A problém byl na místě.

"Ona Bára není zas tak skvělá herečka, jakou z ní někteří dělají. Řekla bych průměrná, ale myslí si, jak je nepostradatelná. Bohužel se ohání jménem Hrzánová a má pocit, že zdědila i všechen talent po otci," míní kolegyně z divadla.

Otec Báry, herec Jiří Hrzán byl geniální herec. Zemřel velmi mladý po pádu z výšky. Jeho dcera jistě podědila umělecké geny, ale myslet si, že je jediná na světě, asi není úplně to pravé ořechové. "Ona k herectví patří na prvním místě pokora. Kdo ji nemá, není herec," míní další z hereckých kolegů z Jezerky.

Jan Hrušínský se po těžkém onemocnění dává dohromady a na dálku řídí divadlo. Hrzánová, uražená, tráví léto na chalupě a nechce se k ničemu vyjadřovat.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47