ExMarešova Faltýnová: Leoš je jí už totálně ukradený?

 Celebrity 
25. července 2015 04:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pro Petru Faltýnovou je Leoš Mareš minulostí! Je jí fuk co dělá a jestli je třeba v pořádku! Profimedia
Petra Faltýnová se před pár měsíci s moderátorem Leošem Marešem prý definitivně rozešli. Zatímco Leoš si našel novou krásku Moniku, Petra pendluje mezi ČR a Floridou, kde má bohatého Davida. Teď jí prý s moderátorem nic nespojuje a je jí vlastně fuk, jak žije a zda je v pořádku.

„My jsme si vyměnili smsku asi před dvěma týdny. Řešili jsme nějakou finanční záležitost. Ale že bychom si psali, jestli on někam doletěl v pořádku to ne. To by mě ani nějak nezajímalo. Já mu taky nepíšu, když doletím do Miami,“ prozradila Faltýnová na soustředění cvičitelky Hanky Kynychové Hejbejte se a zpívejte, kam modelka dorazila.

O Marešův život se prý nezajímá a rozešli se jako dva dospělí lidé. Zůstali prý ale kamarádi, ovšem nevyhledávají se. Tomu se dá, ale taky nemusí věřit. Nicméně Leoš je prý teď šťastný se svou novou kráskou, kterou vzal na dovolenou do Řecka.

Zatímco oba se několikrát rozešli a pak zase dali dohromady, teď je to už definitivní. Každý má toho svého a svého ex neřeší. „Je to tak lepší, že jsme se rozešli. Ale jsme v pohodě,“ dodala Petra Faltýnová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum