Jak se chce Patrasová nevěrnému Slováčkovi pomstít? Zřejmě takhle!

 Celebrity 
23. července 2015 04:57 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jak to doopravdy mezi Slováčkem a Patrasovou?  Profimedia
Většina z nás, kdybychom prožívali nějaký rodinný problém a nevěru obzvlášť, netroubíme to do světa a svěříme se jen nejbližším přátelům. Zato zpěvačka a herečka Dáda Patrasová krmí bulvár vyjádřeními den co den. Je to až nepochopitelné. Leda, že by to nebylo jen tak a chtěla by se manželovi za jeho zálety pomstít.

"Není to normální! Buď se oba shodli na nějakém promu sobě a té holce, nebo to jen Dáda dobře načasovala a tohle si vybrala jako pomstu za všechny Felixovi zálety, které musela trpět," míní známý rodiny.

Slováček s o 40 let mladší malířkou Lucií Gelemovou randí prý už několik měsíců. Ona je prý dokonce členkou sekty. Což nikdo nepotvrdil, ani nevyvrátil. Chtěla se hlavně zviditelnit a k tomu ji kauza skvěle pomohla. Ale zarážející je, že zhrzená Patrasová se neschovává před světem, ani před médii, ale naopak - svěřuje se se vším a dokonce nejdůležitější věci vzkazuje muži přes média.

"Asi se mu chtěla pomstít a chtěla, aby všichni věděli, jaký je. A on zase tvrdí, že je vše v pořádku a vlastně se nic neděje. Nikdo s nimi nežijeme, jen je to hodně ujeté. Hlavně, když si uvědomíte, kolik oběma je," míní další člověk ze šoubyznysu, který si myslí, že jde buď o dobře "zahradné" promo, nebo o pomstu Patrasové proutníkovi Slováčkovi, který je svými nevěrami pověstný.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod