Tenhle vyvinutý hrudníček uvidíte každý týden v televizi! Komu asi patří?

 Celebrity 
23. července 2015 03:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tohle není žádná placatka, ale pěkně nadupaný dekolt! Profimedia
Každý týden v téměř hlavním vysílacím čase být na televizní obrazovce je snem nejednoho herce, moderátora, či moderátorky. Sny se občas plní a jeden takový se splnil i Evě Perkausové. Ta totiž téměř jistě nahradí Ivu Kubelkovou v TOP Star magazínu.

Zatímco jedna playmate musela z obrazovky odejít, druhá tam míří. A není tak úplně nezkušená. Tedy myslíme před kamerou. Na konkurenčním Barrandově měla už svůj pořad. Teď prý vyhrála casting na Primě.

"Byla jsem pozvána na kamerovky. Ale asi víte víc než já. Zatím nemám nic potvrzeno o tom, že bych tu pozici dostala," snažila se mlžit Perkausová na dotaz, zda je pravda, že bude moderovat TOP Star magazín.

Jak je vidět, má zcela jistě všechny předpoklady k tomu, aby tento pořad moderovala. A je také vidět, že televizi nejde jen o zajímavá témata ze světa českého šoubyznysu, ale i proto, aby moderátorka byla atraktivní pro pány, aby byli nalepení na obrazovku, i když pořad prioritně sledují ženy. Inu, uvidíme v září, jak to s atraktivní prsaticí opravdu dopadne.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod