Otec zpěvačky si stále odmítá přiznat smrt dcery! Co zabilo talentovanou zpěvačku?

 Celebrity 
25. července 2015 17:23 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Amy zemřela v pouhých sedmadvaceti letech a vsoupila do klubu "27" Facebook
Přesně před čtyři lety a jedním dnem zemřela britská pěvecká hvězda Amy Winehouse. Sedmadvacetiletá hvězda byla nalezena 23.7. ve svém londýnském bytě a příčinou smrti byla s největší pravděpodobností otrava alkoholem.

Zpěvačka se tak zapsala do nechvalně proslulého "Klubu 27", jak je mezi fanoušky označována skupina vlivných rockových a bluesových hudebníků, jejichž život skončil neočekávaně v sedmadvaceti letech. Příčiny jejich úmrtí byly v některých případech poněkud záhadné, ale většinou se jednalo o předávkování léky, drogami a alkoholem.

Jedním z jejích posledních veřejných vystoupení byl koncert v srbském Bělehradě v červnu 2011, kde zpěvačka zahajovala své evropské turné. Diváci ji tehdy "odměnili" bučením a posměchem, neboť Winehouse doklopýtala na pódium zřejmě opilá, s hodinovým zpožděním a písně spíše odmumlala.

Fanoušci na svoji hvězdu stále vzpomínají prostřednictvím jejích písní. Zpěvaččin otec Mitch Winehouse se ale se smrtí své dcery dosud nesrovnal. S Amy měly vždy nadstandartně dobré vztahy a byl to on, který se neustále snažil vytáhnout dceru z drogového pekla a pomáhal řešit každý problém.

Pro deník The Sun poskytl rozhovor, ve kterém přiznává svou potřebu být s Amy v neustálém kontaktu a denně s ní hovoří. Mitch je také hudebník a při svých koncertech cítí podle svých slov dceřinu přítomnost i během vystoupení. „ Stojí vedle mě vždy, když jsem na pódiu. Je tam a je úplně v pořádku,“ odmítá si stále přiznat smrt dcery nešťastný otec.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008