Brooklyn Beckham pracovat nemusí. Po svatbě s miliardářskou dcerou Nicolou Peltz se stal hvězdou sociálních sítí a vydělal už 6 milionů dolarů

 Celebrity 
02. března 2023 10:30 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Brooklyn Beckham vydělává miliony za nicnedělání Depositphotos
Nejstarší syn Davida a Victorie Beckhamových je sice velmi často terčem posměchu zejména proto, že nic neumí, ale oženit se Brooklyn Beckham zvládl skvěle. Sice prakticky nic nedělá, ale od dubnové svatby s miliardářskou dcerkou Nicolou Peltz si na účet připsal krásných 6 milionů dolarů.

Zdá se tedy, že svatba s Nicolou bylo přesně to, co Brooklyn potřeboval, aby nebyl úplný budižkničemu. A stálo mu za to se i rozkmotřit s rodiči, což Davida a Victorii Beckhamovy velmi trápí. Brooklyn totiž nepracuje, i když si před lety myslel, že by se mohl stát slavným fotografem. To mu ale nevyšlo, a tak vzal útokem sociální média, kde začal vařit mnohdy nepoživatelná jídla.

Co se ale třiadvacetiletý Brooklyn oženil s o pět let starší Nicolou Peltz, která pochází z obrovsky bohaté rodiny a stále se pokouší stát se slavnou herečkou, Brooklynovi se kšefty jen hrnou, ať si vaří, co si vaří. A tak si od svatby s Nicolou, která se konala loni v dubnu, připsal na účet úctyhodných 6 milionů dolarů, tedy v přepočtu něco přes 134 millionů korun.

Brooklyn se totiž po svatbě stal hvězdou sociálních sítí. Je to sice trochu smutná záležitost, když si uvědomíte, že sice vůbec nic neumíte, ale stačí mít slavné jméno a vzít si tu správnou holku, a kšefty se vám jen hrnou. A právě na reklamních zakázkách na svých sociálních sítích, především pak na Instagramu, Brooklyn vydělal své tučné peníze. Neúspěšný fotograf a sporný šéfkuchař dostal mimo jiné lukrativní zakázky od prominentních značek, mezi kterými jsou i značky Tiffany and Co, BMW a Pepe Jeans. Navíc se Brooklyn zjevně dvakrát nerozmýšlí a bere všechno, co mu přijde pod ruku, takže byl například i tváří výrobce mléka.

Nejspíš to má Brooklyn všechno skvěle promyšlené. Svatba s Nicolou udělala z páru jeden z nejsledovanějších manželských párů současnosti, samozřejmě na sociálních sítích a jeho velmi často posměch budící vaření na Instagramu sice skutečně vyvolává smích prakticky pořád, ale to mu zase na jeho instagramový účet žene další davy sledujících. A čím víc sledujících, tím větší peníze si za reklamu na Instagramu může Brooklyn účtovat. Jinými slovy, být tak trochu za trotla záměrně zkrátka vynáší miliony dolarů.

Brooklyn Beckham má tedy budoucnost na pár let dopředu zajištěnou. A až to všechno pomine, je tu ještě tatínek Conrad Peltz, který sedí na 1,5 miliardě čistého jmění. A tak si Brooklyn a Nicola mohou během romantické večeře snadno dopřát láhev červeného vína za tisíc dolarů. A název té předražené láhve? Chateau Mouton Rothschild. Co taky jiného. A Brooklyn a Nicola se se svým rozmarem hned pochlubili na Instagramu. Co kdyby nějakého výrobce vína po zhlédnutí jejich postu napadlo, že by Brooklyn mohl být tváří zrovna jeho značky vína nebo nějakého jiného alkoholu...

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @brooklynpeltzbeckham

Autorský článek, další zdroj: Mirror, Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47